Fritidshem

Antal: 7

• Välkommen till årskurs 4-6!

Vi håller till i A-husets norra flygel med en årskurs på varje våningsplan. Från och med hösten 2012 är vi totalt nio klasser i enheten, då vi utökade med årskurs 6.

• Välkommen till årskurs F-3!

F-3 håller till i A-husets södra flygel med en årskurs på varje våningsplan. Skola och fritids har delvis integrerade lokaler med utrymme för lek och lärande.

• Utvecklande fritid på fritidshemmet

Johannes fritidshem ligger mellan många parker. Vi har Nationalstadsparken med Brunnsviken, Bellevue samt lekparker som Vanadislunden, Observatorielunden, Vasaparken och Humlegården.

• Välkommen till Klubben!

Johannes skolas fritidsklubb är en eftermiddagsverksamhet som tar vid efter skoldagens slut för elever i årskurs 4-6.

• Fritids

Det går att skicka sms till mobilnumren, men lämna inte röstmeddelande. Vid eventuella oklarheter, kontakta skolans expedition!

Kontaktnummer fritids: