Information om första skoldagen den 19 augusti

Hej! Information om första skoldagen den 19 augusti. Så var det dags att komma tillbaka till skolan. Vi hoppas att ni alla har haft ett skönt sommarlov och ser framemot att sätta igång läsåret 2020-2021. Första skoldagen är onsdag den 19 augusti. Skillnaden från åren innan är att i år kommer vi inte ha samling på skolgården. Eleverna ska komma till skolan till första lektionen som börjar klockan 09.00.

Vi kommer att följa samma rutiner och restriktioner som vi gjorde under vårterminen. Dvs att all lämning och hämtning sker utomhus och inga vårdnadshavare får vistas i någon av skolans lokaler.

Se nedan telefonnummer till våra fritidsavdelningar.

All lämning av elever i årskurs F-3 sker på skolgården.

Obs! Vi har inte morgonfritids på första skoldagen den 19 augusti.

Elever i årskurs 4-5 går (utan medföljande vuxen) in via skolans huvudentré på Roslagsgatan.

Elever i årskurs 6 går (utan medföljande vuxen) in via entrén till B-huset från skolgården.

Aktuella telefonnummer till fritidshemsavdelningarna:

Fsk:  076-129 41 36           Åk1: 076-129 41 31

Åk2: 076-129 41 32           Åk3: 076-129 41 33

Till våra nya förskoleklass elever

Vi vill påminna att vi välkomnar bara EN vårdnadshavare med varje elev. Grupp Gul och Grön samlas 09.05 och grupp Blå och Röd 10.05. Då träffar ni pedagoger ute på skolgården och sedan får barnen följa med in i sitt nya klassrum. Vuxna stannar kvar ute och går igenom lite information med vår biträdande rektor Naiyya.

Vi rekommenderar att ni läser igenom den information vi skickade ut per mail innan sommarlovet.

Till våra nya elever i andra årskurser 1-6

Ni tar er in till skolbyggnad genom huvudentrén utan vårdnadshavare och ska vara på plats klockan 09.00.

Om ni inte redan har fått mejl från blivande lärare, kontakta oss snarast.

Årskurserna är placerade i skolbyggnaderna enligt nedan:

Förskoleklasser - Hus A, BV, södra korridoren

Årskurs 1 - Hus A, Plan 1, södra korridoren

Årskurs 2 – Hus A, Plan 2, södra korridoren

Årskurs 3 - Hus A, Plan 3, södra korridoren

Årskurs 4 – Hus A, Plan 2, norra korridoren

Årskurs 5 – Hus A, Plan 1, norra korridoren

Årskurs 6 - Hus B, Plan 2

Vi vill även påminna om att skolan och fritids är helt stängda 17och 18 augusti.

Varmt välkomna till läsåret 2020–2021 önskar vi på Johannes skola.