länkar för personal och elever

Elever

Skolplattformen
skolplattformen.stockholm.se

Användarnamn: består av två bokstäver och fem siffor, tex AA12345
Lösenord:är alltid samma som till din mejl. Om du glömt ditt lösenord kan all personal på skolan byta åt dig.

E-post på skolan
Logga in på: Outlook.com/elev.stockholm.se

SLI (sli.se)
Logga in på: sli.se
Användarnamn: din e-postadress på skolan

Inläsningstjänst (www.inlasningstjanst.se eller gratisapp)
Användarnamn: din e-postadress på skolan. Om du glömt bort lösen skickas nytt till din e-postadress på skolan, men du kan också be en pedagog att byta lösenord.

Office365 login.microsoftonline.com eller office365.stockholm.se

Logga in med ditt användarnamn @ad.stockholm.se (ex:aa12345@ad.stockholm.se). Samma lösenord som till tjänstedatorn etc.

Skolplattformen

skolplattformen.stockholm.se  (se office365)

Inläsningstjänst (www.inlasningstjanst.se eller gratisapp)
Användarnamn: din e-postadress på skolan. Om du glömt bort lösen skickas nytt till din e-postadress.

Serviceportalen

Hantering av elever lösenord och mejladresser. Klicka på Administration- "Hantera elever och datorer", sök därefter upp eleven i sökfältet överst till höger på sidan. Dubbelklicka på eleven, byt lösenord och bocka ur "byt lösenord vid inloggning".

E-post

epost.stockholm.se logga in med bankID och användarnamnet ex aa12345@ad.stockholm.se och samma lösenord som på jobbdatorn