Välkommen till skolans expedition

Öppettider måndag–torsdag cirka 08.00–16.30, fredag 08.00–15.30
Skolans växel (här svarar växelvis skolsekreteraren och biträdande rektor Ingrid Sahl): 08-508 44 500
Direktnummer till skolsekreterare: 08-508 44 528
Skolsekreterare är Tove Ekeroth. Hon nås på tove.ekeroth@stockholm.se eller johannesskola@stockholm.se.

När expeditionen är obemannad går det bra att lämna meddelanden på telefonsvararen, så hör skolsekreteraren av sig. Skriftliga meddelanden/blanketter till skolan kan också lämnas i den gröna brevlådan i skolans huvudentré.

HT 2017: Expeditionen är normalt sett förlagd i det första arbetsrummet till vänster när man kommer in i skolans huvudentré. Under höstterminen 2017 pågår ombyggnationer på skolan. Skolans expedition ligger därför i korridoren till höger på bottenvåningen när man kommer in genom huvudentrén från Roslagsgatan, i samma korridor som träslöjdssalen och skolledarnas rum.

Av skolsekreteraren kan föräldrar och elever få generell information om skolan och intagningar, fritidshemsverksamhet och fritidsklubb samt fakturor. Blanketter som föräldrar och elever kan behöva finns i bokhyllan utanför skolsekreterarens arbetsrum.

Välkommen att kontakta vår skolsekreterare  när du har frågor!

Antal: 1