Välkommen till skolans expedition

Öppettider måndag–torsdag cirka 08.00–16.30, fredag 08.00–15.30
Skolans växel (här svarar växelvis skolsekreteraren och biträdande rektor Ingrid Sahl): 08-508 44 500
Direktnummer till skolsekreterare: 08-508 44 528
Skolsekreterare är Tove Ekeroth. Hon nås på tove.ekeroth@stockholm.se eller johannesskola@stockholm.se.

Du kan också kontakta Agneta Ödin, administratör. Hon nås på 08-508 445 10.

När expeditionen är obemannad går det bra att lämna meddelanden på telefonsvararen, så hör skolsekreteraren av sig. Skriftliga meddelanden/blanketter till skolan kan också lämnas i den gröna brevlådan i skolans huvudentré.

Expeditionen är förlagd i det första arbetsrummet till vänster när man kommer in i skolans huvudentré. Av skolsekreteraren kan föräldrar och elever få generell information om skolan och intagningar, fritidshemsverksamhet och fritidsklubb samt fakturor. Blanketter som föräldrar och elever kan behöva finns i bokhyllan utanför skolsekreterarens arbetsrum.

Välkommen att kontakta vår skolsekreterare  när du har frågor!

Antal: 2